Hapi lokalin në orarin që nuk lejohet, arrestohet

Një person është arrestuar në fshatin Skivjan të Gjakovës, pasi që i njëjti është takuar duke ushtruar veprimtarin në një…

Arrestohet një person i dyshuar për vjedhje të rëndë në tentativë

Policia e Kosovës, Stacioni Policor në Istog, më datën 29 korrik 2020, nga ankuesi Z.ZH. është raportuar se persona të…

Arrestohen dy persona për veprën penale lëndim i rёndё trupor dhe sulm

Më 26 korrik 2020, rreth orës 21:50, Policia e Kosovës në Pejë është informuar se në sheshin ‘Shkelzen Haradinaj’ në…

Në Prizren arrestohen 11 persona që nuk respektuan kufizimin e lëvizjes

Në 24 orët e fundit në Prizren janë arrestuar 11 persona, për shkak të mosveprimit sipas dispozitave shëndetësore gjatë pandemisë.…

Në Istog arrestohet një i dyshuar për shkaktim të rrezikut të përgjithshëm

Sot rreth orёs 03:30, Policia e Kosovës, Stacioni Policor Istog, ёshtё informuar se në Orroberd të Istogut, kishte të shtëna…

Në Prishtinë arrestohen dy shtetas të huaj

Policia e Kosovës ka arrestuar dy shtetas të huaj, të cilët kishin demoluar pajisje brenda një objekti. Përveç dëmeve të…

Arrest shtëpiak për personat që rrahën zyrtarët policorë në Pejë

Gjykata Themelore në Pejë, Departamenti i Përgjithshëm, ka caktuar masën e arrestit shtëpiak ndaj katër të pandehurve F.K., A.K., T.K.,…

Arrestohet dhe suspendohet një zyrtar policor për dhunë në familje

Inspektorati Policor i Kosovës (IPK) ka arrestuar një zyrtar policor me dyshimin se ka kryer veprën penale “dhunë në familje”.…

Kërkohet arrest shtëpiak ndaj një personi të dyshuar për fajde

Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime të Rënda, ka kërkuar nga Gjykata kompetente në Gjilan, caktimin e masës së…

Rrahu një qytetar, arrestohet dhe suspendohet një zyrtar policor

Inspektorati Policor i Kosovës ka arrestuar një zyrtar të Policisë së Kosovës, pas marrjes së informatave se i njëjti mbrëmë…
error: