Përfaqësuesit e bizneseve të gatshëm për të kontribuar për ushtrinë

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka shkruar se në kuadër të bashkëpunimit me bizneset dhe institucionet private, Oda Ekonomike e…

Komandanti i Gardës së Iowas-s pritet me nderime të larta në vizitën lamtumirëse

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, i shoqëruar nga Komandanti i FSK-së, gjenerallejtënant Bashkim Jashari dhe zyrtarë dhe oficerë të lartë…

Mehaj: Brezat e rinj që janë e ardhmja e ushtrisë janë motivi ynë më i madh për punë

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka thënë se “Ushtria kërkon art të të luftuarit, andaj s’ka se si të mos…

Mehaj: 2023, vit i fuqizimit të ushtrisë

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka thënë se viti 2023, do të jetë vit i fuqizimit të ushtrisë, investimit jo…

Mehaj në Mitrovicë për vëzhgim të situatës

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka vizituar zonat e përmbytura në Mitrovicë, deri sa ka takuar kryetarin e kësaj komune,…

Mehaj: FSK në secilën situatë emergjente është e gatshme

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka thënë se ministria e Mbrojtjes, bazuar në Planin e  Reagimit Kombëtar në Emergjenca,  është…

Mehaj: Shtohen specialistët tanë për mirëmbajtjen e automjeteve të blinduara

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, sot ka bërë të ditur se në kuadër të bashkëpunimit të Komandës së Doktrinës dhe…

​Mehaj: Komandot tona stërviten në dëborë dhe kushte të vështira dimri së bashku me forcat partnere

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka publikuar në llogarinë e tij në Facebook pamje nga stërvitja e ushtarëve të Forcës…

Mehaj: Shërbimi ndaj atdheut nuk njeh kufizim gjinor

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, i ka ftuar të gjitha të rejat që të aplikojnë për t’u bërë pjesë e…

Mehaj: Kosova ngritet për pesë vende sa i përket fuqisë ushtarake

Bazuar në matjet vjetore të GFP, rishikimit vjetor të indeksit të Fuqisë Globale Ushtarake 2023, në mesin e 145 shteteve,…