​KPM e AMA në Departamentin Amerikan të Shtetit

Një delegacion i përbashkët i dy rregullatorëve të medias, së Kosovës dhe Shqipërisë, përkatësisht Komisionit të Pavarur të Mediave (KPM)…

Delegacioni i AMA-s takim me homologët në Malin e Zi

Kryetarja e Autoritetit të Mediave Audiovizive Armela Krasniqi dhe delegacioni i AMA-s zhvilloi një takim me homologët e Agjencisë për…

​‘Mbrojtja e fëmijëve në mediat audiovizive’, Krasniqi: Do të vijojmë me monitorim të rregullt për zbatimin e dispozitave përkatëse

Në Tiranë u mbajt Konferenca Ndërkombëtare me temë “Mbrojtja e fëmijëve në mediet audiovizive”, organizuar nga Autoritet i Mediave Audiovizive.…

Presidentja në largim e ABNA-s: Në kriza publiku iu beson agjencive të lajmeve

Agjencitë e lajmeve nga 12 shtete të Ballkanit Perëndimor janë mbledhur sot në Prishtinë, nën organizimin e Agjencisë së Lajmeve…

Krasniqi: Pandemia na sfidoi, por publiku na besoi

“Media dhe agjencitë e lajmeve në epokën e PostCovid” është tema që shënon Kuvendin e 29-të të Asamblesë së Përgjithshme…

Agjencitë e lajmeve nga 12 shtete mblidhen në Prishtinë, pandemia dhe ndikimi i saj – temë diskutimi

“Media dhe agjencitë e lajmeve në epokën e PostCovid” është tema që shënon Kuvendin e 29-të të Asamblesë së Përgjithshme…

Kryetarja e AMA-s takon Përfaqësuesen e Lartë për Lirinë e Medias në OSBE, Teresa Ribeiro

Kryetarja e Autoritetit të Mediave Audiovizive Armela Krasniqi u prit në një takim nga Përfaqësuesja e Lartë për Lirinë e…

Armela Krasniqi merr detyrën e re në krye të Autoritetit të Mediave Audiovizive

Armela Krasniqi mori sot zyrtarisht detyrën e re si kryetare e Autoritetit të Mediave Audiovizive. Në prezantimin e saj në…

Kropsch uron Armela Krasniqin për zgjedhjen në krye të AMA-së

Presidenti dhe CEO i agjencisë gjermane, DPA, njëherësh President i Aleancës Europiane të Agjencive të Lajmeve (EANA), Peter Kropsch, ka…

Armela Krasniqi zgjidhet kryetare e Autoritetit të Medieve Audiovize

Kuvendi i Shqipërisë zgjodhi sot Armela Krasniqin si kryetare të Autoritetit të Mediave Audiovize. Krasniqi u votua me 83 vota…