Bislimi sqarohet para deputetëve: Petkoviqit i thash se në Kosovë nuk ka arkiva të UÇK-së

Zëvendëskryeministri i Kosovës për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog, Besnik Bislimi, ka theksuar se vendimtare për gjetjen e personave të…
error: