​Hapen dy ekspozita në sheshin “Zahir Pajaziti”, synohet të mbahet gjallë memoria kolektive

Qytetarët e Kosovës do të kenë mundësi gjatë gjithë ditës sw sotme të shohin dokumente dhe fragmente të shtypit, përmes…