Futbollist i Kombëtares së Shqipërisë përkrahë Albin Kurtin

Pas kapitenit të Kombëtares së Kosovës Amir Rrahmanit, edhe mbrojtësi i Hajduk Splitit dhe Shqipërisë, Ardian Ismajli ka dalë publikisht…
error: