Gjini u kërkon grave të komuniteteve të jenë më aktive në shoqëri

Kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini ka marrë pjesë në një debat, temë e së cilit ishte pjesëmarrja në…

​Gjakova do të humbasë 2.4 milionë euro nga vendimi për faljen e tatimit

Komuna e Gjakovës do të humbasë 2.4 milionë euro nga vendimi për faljen deri në 100 eurove të para të…

Zgjerimi i rrugës Martirët e Kombit, Krasniqi dhe Gjini përuruan fillimin e punimeve

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi dhe kryetari i Gjakovës, Ardian Gjini, vizituan fillimin e punimeve për zgjerimin…

Fillojnë punimet në stadiumin e Gjakovës

Kanë nisur punimet në vazhdimin e ndërtimit të Stadiumit të Qytetit në Gjakovë ku do të ndërtohet tribuna lindore dhe…

Ndahen 2.5 milionë euro për ndërtimin e stadiumit në Gjakovë

Kryetari i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini ka bërë të ditur se janë ndarë 2 milionë e 541 mijë euro…

Ambasadorët e akredituar në Kosovë informohen për kulturën dhe traditën e Gjakovës

Kryetari i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini ka pritur në Gjakovë, ambasadorë të vendeve të ndryshme të botës, të cilët…

Boksieri Bernardin Nikaj nderohet me titullin “Nderi i Gjakovës”

Kryetari i Komunës së Gjakovës Ardian Gjini i ka dhuruar mirënjohjen me titull “Nderi i Gjakovës” boksierit Bernardin Nikaj. Boksieri…

​Gjakova pa barnatore kujdestare gjatë natës

Mungesa e operimit të barnatoreve pas mesnatës dhe ditën e diel mbetet shqetësim për qytetarët e Gjakovës. Një çështje e…