​Gazeta “Rilindja” paralajmëron padi ndaj Qeverisë në Arbitrazh për 20 %

Sindikata e gazetës “Rilindja” në konferencë për medie ka akuzuar Qeverinë Kurti për mospagesën e 20%, derisa paralajmëruan padi ndaj…

“Kosova e Re” në Arbitrazh, Rizvanolli: Rrezikojmë të paguajmë deri në 20 milionë euro

Ministrja e Ekonomisë, Artanë Rizvanolli, e ka quajtur projekt të vdekur termocentralin “Kosova e Re”, por që vendi rrezikon të…

​Kontrata e Contour Global shkon në Arbitrazh

Kompania amerikane ‘Countour Global’ e cila ishte kontraktuar për ndërtimin e Termocentralit “Kosova e Re”, dhe e cila u tërhoq…

​Selimi: Kosova rrezikon t’i humb 300 milionë euro në arbitrazh

Kosova nuk e ka humbur asnjë rast në arbitrazh, por që rrezikohet që të humb 300 milionë euro. Së fundmi…

Për një mbledhje të Bordit në AKP, kryesuesi është paguar mbi 3 mijë euro

Fabrika “Sharrcem” nuk kishte përmbushur zotimet e saj për privatizim rreth 9 milionë euro. Për këtë ishte penalizuar nga Agjencia…