Nagavci: Edukimi parafillor do të bëhet i obliguar nga viti i ardhshëm

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci deklaroi se edukimi parafillor do të bëhet i obligueshëm nga viti i ri shkollor 2024/2025.…

Nagavci për dhunën ndaj 3-vjeçarit: Do të ndërmarrim të gjitha masat ligjore

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci deklaroi se do të ndërmarrin të gjitha masat që përcakton ligji për rastin e dhunës…

Librat përplasin Nagavcin me Hoxhajn

Në seancën e jashtëzakonshme për librat, janë përplasur ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci dhe deputeti i PDK-së, Enver Hoxhaj. Ky…

Nagavci për libra: Janë pranuar mbi 183 mijë aplikime, 95% prej tyre janë subvencionuar

Ministrja e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arbërie Nagavci, ka thënë se deri tani kanë pranuar mbi 183 mijë aplikime nga…

Hoxhaj: Nagavci e ka mbajtur fjalimin përtej mesatares së saj 6.4

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj deklaroi se qeveria nuk ka vizion për sigurimin e teksteve shkollore falas.…

Debati për librat, Nagavci: Qeveritë e kaluara kanë keqpërdoruar miliona euro

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ka arsyetuar vendimin për subvencionimin e teksteve shkollore për këtë vit.…

Nis procedimi i pagesës për grupin e parë të aplikuesve për tekstet shkollore

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, ka thënë se të enjten kanë përfunduar procedurat e pagesës për grupin e parë të…

Nagavci tregon numrin e prindërve që kanë aplikuar për subvencionimin e librave

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci ka thënë se deri në orën 19:00 të ditës së sotme (e premte) kanë aplikuar…

Kritikohet ideja e Nagavcit: Blerja e teksteve shkollore do të ishte barrë për prindërit

Opsioni i Ministrisë së Arsimit, që prindërit t’i blejnë vet tekstet shkollore për fëmijët, me mjetet financiare të siguruara nga…

MAShTI takon shtëpitë botuese

Përfaqësues të shtëpive botuese kanë marrë pjesë sot në takimin e ftuar nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë. Ky…