​Festa e abetares mbledh në Pejë nxënësit nga të gjitha viset shqiptare

Komuna e Pejës sot ka qenë nikoqire e nxënësve të klasave të para nga të gjitha trojet shqiptare. Me mbështetje…

Përfitoni nga mundësia e jashtëzakonshme për studime master në ShBA

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci ka njoftuar se konkursi për vitin akademik 2023-2024, tashmë është hapur, duke ua hapur kështu…

Nagavci: T’i nxisim gjeneratat e reja për lexim

Ministrja e arsimit, Arbërie Nagavci në Ditës Botërore të Librit, ka thënë se mësimdhënësit, bashkë me prindërit dhe gjithë komunitetin,…

Nagavci flet me Bankën Botërore për mbështetjen e mundshme të zhvillimit në fëmijërinë e hershme

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci ka thënë se Banka Botërore ka mbështetur arsimin në Kosovë në vazhdimësi me realizimin e…

Deputeti Selmanaj kërkon shkarkimin e ministres Nagavci

Deputeti i Lidhjes  Demokratike të Kosovës, Driton Selmanaj, ka kërkuar nga kryeministri Albin Kurti të shkarkojë ministren e Arsimit, Arbërie…

​Kastrati ia dërgon ministres Nagavcit letrën e dorëheqjes: I ka cenuar përgjegjësitë e komunës

Ish-kryetari i Komunës së Kamenicës, njëherit nënkryetari i Partisë Socialdemokrate (PSD), Qëndron Kastrati ia ka dërguar letrën e dorëheqjes ministres…

​Kurti: Armatosja e vazhdueshme e Serbisë, shprehje e frikës së saj se mund të mbetet e vetmuar

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë sot se armatosja e vazhdueshme e Serbisë është shprehje e frikës së saj…

LDK kërkon dorëheqjen e ministres Nagavci

Lidhja Demokratike e Kosovës ka akuzuar Qeverinë Kurti për shkelje të Kushtetutës për të disten herë, si dhe për mos…

Nagavci edhe pas vendimit të Kushtetueses: Mosveprimi do të ishte shkelje e të drejtave të fëmijëve

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci duke komentuar vendimin e Gjykatës Kushtetuese me të cilin është hedhur poshtë vendimi i Ministrisë…

Qëndron Kastrati: Ministrja Nagavci ka shkelur kushtetutën, duhet të jap dorëheqje

Ish-kryetari i komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati ka komentuar vendimin e Gjykatës Kushtetuese, duke thënë se sot u konfirmua se…