“Qeveria Hoti ka dështuar të krijojë unitet për çështjen e dialogut me Serbinë”

Qeveria Hoti ka dështuar të krijojë unitet, koordinim të partive politike për çështjen e dialogut me Serbinë dhe gjithashtu të…
error: