​Publikimi i koeficientit, PDK: Do të propozojmë amandamentimin e Ligjit për buxhet

Partia Demokratike e Kosovës do të propozojë amandamentimin e Ligjit për buxhetin, me kërkesën për rritje të koeficientit në vlerën…

​PDK: Qeveria Kurti po e zhytë vendin në krizë, të shfuqizohet rivlerësimit për tatimin në pronë

Partia Demokratike e Kosovës përmes një konferenc për media ka kërkuar shfuqizimin e rivlerësimit për tatimin në pronë dhe ka…

​PDK: Projekt-buxheti i vitit 2023, buxhet i varfërisë dhe jozhvillimor

Koordinatori i Departamentit për Financa në qeverinë nën hije të PDK-së, Arben Mustafa ka thënë se qeveria Kurti po paraqitet…