MASHTI: Paratë për tekste shkollore do të dalin nga java e ardhshme

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka njoftuar se e ka hapur platformën për aplikim për subvencionimin e teksteve…

Kundërshtohet zgjatja e afatit prej dy vitesh për aplikim të viktimave të dhunës seksuale

Nga shkurti asnjë i mbijetuar i dhunës seksuale nuk ka pasur mundësi të deponojë kërkesën për njohjen e statusit nga…

Seancë dëgjimore për Abazoviqin shkaku i votës për Kosovën

Komisioni për Marrëdhënie Ndërkombëtare i Parlamentit të Malit të Zi e ka caktuar për 3 maj seancën dëgjimore të kryeministrit…

​Opozita skeptike për anëtarësimin e Kosovës në KiE

Partitë opozitare në Kosovë janë skeptike për anëtarësimin e Kosovës në Këshill të Evropës (KiE) gjatë këtij viti. Tri partitë…