Kushtetuesja kundërshton Supremen dhe Apelin për kontestin e Telekomit dhe Z-Mobile

Gjykata Kushtetuese e ka hedhur poshtë aktvendimin e Gjykatës Supreme në lidhje me kontestin e Telekomit dhe Z-Mobile. Sipas vendimit…

Apeli i OBSh: Omicron po nënvlerësohet

Organizata Botërore e Shëndetësisë(OBSh) paralajmëroi edhe njëherë se varianti i ri i koronavirusit Omicron po përhapet në të gjithë globin…

​Vërtetohet dënimi me burgim për Kërstiqin e Shabanin për krime lufte

Gjykata e Apelit të Kosovës ka vërtetuar aktgjykimin e Gjykatës Themelore të Prishtinës e datës 23 mars të këtij viti,…

Apeli konfirmon aktgjykimin e Themelores, Haradinaj-Stublla e pafajshme për mosdeklarim të pasurisë

Gjykata e Apelit të Kosovës ka konfirmuar aktgjykimin e Gjykatës Themelore në Prishtinë që e shpalli ish-ministren e Punëve të…

​Apeli refuzon ankesat për hedhje të aktakuzës në rastin e vrasjes së Ivanoviqit

Gjykata e Apelit e Kosovës, i ka refuzuar si të pa bazuara ankesat e avokatëve mbrojtës, për hedhje të aktakuzës…

Apeli lë në paraburgim dy persona për keqpërdorim të votave

Gjykata e Apelit ka lënë në fuqi masën e paraburgimit prej 30 ditësh ndaj të pandehurve A.K dhe S.M.  Kështu,…

IKSHPK me apel të veçantë për të moshuarit: Ju lutemi, rrini në shtëpi!

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës iu është drejtuar me një apel të veçantë të gjithë të moshuarve që…

Apeli për të rinjtë në Shqipëri: Pezulluam shkollat por mos shkoni në lokale

Fakti që shkollat pezullohen për dy javë, nuk do të thotë që të rinjtë të mblidhen në darkë nëpër lokale…