A përdorni shpesh antibiotikë? Këto janë pasojat negative që mund të shkaktojnë

Marrja e shpeshtë e antibiotikëve dëmton ekuilibrin e baktereve të mira dhe të këqija në zorrë. Problemi i përdorimit të…

Shkencëtarët: Duhet të zvogëlojmë seriozisht përdorimin e antibiotikëve

Antibiotikët përdoren për të trajtuar infeksionet bakteriale dhe janë shumë efikase pavarësisht nga problemi në rritje i baktereve rezistuese ndaj…

Zbulohet një antibiotik i ri

Shkencëtarët e Universiteteve MIT dhe Harvard zbuluan falë një algoritmi inteligjence artificiale një molekulë të re antibiotike, e aftë të…
error: