Arrestohen tre persona për falsifikim të dokumenteve në Aeroportin e Prishtinës

Policia e Kosovës ka arrestuar tre persona në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, pasi të njëjtit dyshohet se kanë…

Aliu: Nuk do të ketë më anulime të fluturimeve në Aeroportin e Prishtinës

Në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari” sot  është finalizuar projekti i zgjatjes së pistës dhe ngritjes së kapacitetit të…

Rihapet linja ajrore Kosovë-Kroaci, fuqizon marrëdhëniet mes dy vendeve

Në terminalin e ri të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”  është inauguruar fluturimi i parë Zagreb-Prishtinë-Zagreb. Përfaqësues të qeverisë…

​Për tri javë të korrikut mbi 132 mijë persona erdhën në Kosovë përmes Aeroportit

Për tri javët e para të këtij muaji 132,295 persona kanë hyrë në Kosovë duke shfrytëzuar Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari”…

​ANP “Adem Jashari” automatizon procesin për regjistrimin e udhëtarëve dhe lënies të bagazhit të tyre në sportele

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” automatizon procesin për regjistrimin e udhëtarëve dhe lënies së bagazhit të tyre në sportele…

ANP “Adem Jashari” lanson linjën Prishtinë-Malmo

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” LKIA, nga sot lidhet me qytetin e bukur Malmo të Suedisë përmes Kompanisë Ajrore…

Fluturimet në “Adem Jashari” bëhen në intervale 45 minuta ndërmjet aterrimeve 

Qeveria e Republikës së Kosovës, pas shqyrtimit, ka miratuar vendimin për plotësimin dhe ndryshimin e Vendimit të Qeverisë Nr. 02/08…

Aeroporti njofton për detajet e fluturimeve

Aeroporti i Prishtinës do të jetë funksional që nga 28 qershori me vendimin e ri të qeverisë. ANP ka lëshuar…

Anulohen sërish fluturimet në Aeroportin e Prishtinës

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” njoftoi se edhe fluturimet e datës 17 qershor janë anuluar. Udhëtarët janë lutur që…

Anulohen fluturimet nga Aeroporti i Prishtinës

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” ka anuluar të gjitha fluturimet e datës 16 qershor, për shkak të gjendjes me…