Avokati i Popullit e pranon ankesën e komunave për Projektligjin për Inspektim Administrativ

Ankesën e Asociacionit të Komunave (AKK) lidhur me Projektligjin për Inspektim Administrativ e ka pranuar Institucioni i Avokatit të Popullit…

Gjykata Supreme refuzon ankesën e Listës Serbe

Kolegji i Gjykatës Supreme e ka refuzuar si të pabazuar ankesën e Listës Serbe, të paraqitur kundër vendimit të Panelit…

PZAP refuzon ankesën e PDK-së në Ferizaj

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtesa (PZAP) ka refuzuar ankesën e Partisë Demokratikë të Kosovës (PDK) dega në Ferizaj e…