Durmishi e Bulliqi zotohen se rruga Podujeve-Prishtinë përfundon në fund të muajit nëntor, banorët kanë ankesa

Në fund të muajit nëntor do të përfundojnë punimet në rrugën Podujevë-Prishtinë. Kështu ka deklaruar zëvendësministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor…

Kushtetuesja hedh poshtë ankesën e Listës Serbe për ndarjen e ministrive

Ankesën e Listës Serbe për ndarjen e ministrive në Qeverinë Kurti, e ka hedhur poshtë Gjykata Kushtetuese. Lista Serbe më…

​Rritet numri i ankesave për shkelje disiplinore të prokurorëve

Në gjashtë mujorin e parë të vitit 2021 është rritur numri i ankesave dhe kërkesave për fillimin e procedurave disiplinore…

Rriten ankesat ndaj prokurorëve për shkelje disiplinore

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), në kuadër të platformës “Drejtësia Sot” ka prezantuar të  të gjeturat e analizës…

Nagavci deklarohet për mos aprovimin e drejtimeve mjekësore në disa shkolla profesionale

Mos aprovimi i drejtimeve mjekësore në disa shkolla profesionale kanë bërë që komunat të ankohen në Ministrin e Arsimit, Shkencës,…

​Dorëzohet ankesë të Avokati i Popullit lidhur me procesin e zgjedhjeve të 14 shkurtit

Organizata Germin ka mbledhur ankesat e qytetarëve të diasporës të cilët pretendojnë se iu janë shkelur të drejtat e tyre…

Si ta duam veten pa u ankuar?

Nëse e kemi stërvitur mendjen të jetë shoku ynë, kjo do të na ndihmojë në jetë si çdo mik tjetër.…

​Sot dorëzohet ankesa në Kushtetuese për votat e “Romani Iniciativa”

Kryetari i Partisë Liberale Egjiptiane, Veton Berisha ka njoftuar se sot do të dorëzojmë ankesë në Gjykatën Kushtetuese dhe do…

​Apeli lë në fuqi masën e paraburgimit për drejtorin e KPK-së

Gjykata e Apelit i ka refuzuar ankesën Drejtorit të Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK) Lavdim Krasniqi dhe zyrtares…