Atmosferë festive në Londër pak orë para ndeshjes Angli-Itali (Fotot)

Tifozët e Anglisë janë mbledhur jashtë stadiumit Wembley dhe në King’s Cross në Londër duke sjellë një atmosferë të mrekullueshme…
error: