​KQZ emëron rreth 250 anëtarë të KKZ-ve, kërkohet të kompletohet përbërja e këtij institucioni

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka emëruar rreth 250 anëtarë të Komisioneve Komunale të Zgjedhjeve në 38 komuna të Kosovës,…

Shkarkohen anëtarët e KPMSHCK-së

Me 62 vota për, 3 vota kundër dhe 11 abstenimi Kuvendi i Kosovës ka shkarkuar pesë anëtarët e Këshillit të…

Nis seanca e Kuvendit ku pritet të shkarkohen anëtarët e KPMSHCK-së

Ka nisur seanca e Kuvendit të Kosovës, në të cilën pritet të votohet rekomandimi i Komisionit për Administratë Publike, Pushtet…

Ministrja Haxhiu takon anëtarët e Komisionit për Dhënien e Provimit të Jurisprudencës

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka takuar anëtaret e Komisionit për Dhënien e Provimit të Jurisprudencës. Në fjalën e saj…

Komisioni për Administratë Publike inicion shkarkimin e anëtarëve të KPMShC-së

Me gjashtë vota për, katër kundër, Komisioni për Administratë Publikë, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal, ka iniciuar shkarkimin e…

Miratohet vendimi për plotësimin e anëtarëve të kompensimit të viktimave të krimit

Kabineti qeveritar sot ka miratuar edhe vendimin për plotësimin e anëtarëve të komisionit për kompensimin e viktimave të krimit. Kështu…