7 vite nga anëtarësimi i Kosovës në UEFA

Më 3 maj të vitit 2016, me 28 vota pro, 24 kundër dhe dy abstenime në kongresin e UEFA-s, Kosova…

Kosova anëtarësohet në Justice Action Coalition

Kosova është anëtarësuar në Justice Action Coalition, duke iu bashkuar kështu Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe një grupi të…

​Finlanda në NATO, ambasadori Nissinen: E mbështesim Kosovën, stabiliteti i Ballkanit prioritet

Finlanda do të jetë e përkushtuar për ofruar siguri dhe stabilitet për vendet e Ballkanit Perëndimor, ka theksuar ambasadori i…

Flamujt e NATO-s ngrihen në Helsinki, teksa Finlanda i bashkohet sot aleancës

Nga 4 prilli, Finlanda do të jetë anëtarja më e re, e 31-ta, e NATO-s. Ceremonia e pranimit pritet të…