Plenkoviq: Kroacia mbështet anëtarësimin e Kosovës në KiE dhe BE

Kryeministri i Kroacisë, Andrej Plenkoviq ka deklaruar se Kroacia mbështet rrugëtimin e Kosovës në Bashkimin Evropian dhe do t’i shfrytëzojnë…

Kurti takon Plenkoviqin: Kosova me Kroacinë ka të përbashkët të kaluarën dhe të ardhmen

Në margjina të Forumit Ekonomik Botëror që po mbahet në Davos të Zvicrës, kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti…

Plenkoviq mirëpret kërkesën e Kosovës për anëtarësim në BE

Kryeministri kroat Andrej Plenkoviq ka deklaruar sot se Kroacia mirëpret kërkesën e Kosovës për anëtarësim në BE. “Ne e mirëpresim…

Kryeministri kroat: Mirëpresim kërkesën e Kosovës për anëtarësim në BE

Kryeministri i Kroacisë, Andrej Plenkoviq, sot deklaroi se e mirëpresin kërkesën e Kosovës për aplikim në Bashkimin Evropian. Ai potencoi…

​Kryeministri kroat: Serbia nuk mund të ulet në dy karrige

Kryeministri kroat Andrej Plenkoviq deklaroi se bisedimet mes Kosovës dhe Serbisë janë platforma e vetme për të ecur përpara prandaj…