Ambasada britanike në Prishtinë: Mediat të japin informacione faktike për COVID-19

Ambasada e Britanisë së Madhe në Prishtinë ka kërkuar nga mediat të japin informacione të qarta dhe faktike për epideminë…

Reagon Mbretëria e Bashkuar, kërkon të respektohet Kushtetuta

Ambasada e Britanisë së Madhe në Prishtinë, ka reaguar pas rrëzimit të Qeverisë Kurti. Kjo ambasadë ka bërë thirrje që…
error: