Delegacioni i Ambasadës Amerikane në veri

Një delegacion i Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, është duke qëndruar në veri të Mitrovicës. Fillimisht nga informacionet…

Rusët vranë 10 vetë që prisnin në radhë për bukë

Ambasada amerikane në Ukrainë njoftoi në Twitter se forcat ruse kishin vrarë 10 persona në qytetin verior të Chernihiv. Ambasada…

Ambasada Amerikane në Tiranë tregon përpjekjet e Rusisë për t’i ofruar mediave të pavërteta për Ukrainën

Ambasada e Amerikës në Shqipëri ka reaguar lidhur me lajmet rreth Ukrainës, duke thënë se përpjekjet e fundit të Rusisë…

S’pati kuorum, nuk hidhet në votim memorandumi për programin “Fulbright”

Në mungesë së kuorumit nuk u hodh në votim as shqyrtimi i Projektligjit për ratifikimin e Memorandumit të mirëkuptimit në…

​Ambasada amerikane: Është koha të zbatohen të gjitha vendimet e Gjykatës Kushtetuese

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA) në Kosovë ka kërkuar zbatimin e të gjitha vendimet të Gjykatës Kushtetuese…

Ambasada Amerikane: Dilni dhe votoni për të siguruar demokracinë

Ambasada Amerikane në Kosovë, ka inkurajuar qytetarët që të dalin dhe të votojnë në raundin e dytë të zgjedhjeve lokale.…

Ambasada Amerikane jep një arsye pse Kosova nuk u ftua në Samitin për Demokraci

Ambasada e ShBA-së në Kosovë ka dhënë një arsye pse Kosova dhe vendet fqinjë si Serbia dhe Bosnjë-Hercegovina, kanë mbetur…

Ambasada amerikane: Kosova dhe Serbia të përmbahen nga veprimet e njëanshme

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë u ka bërë sot thirrje Kosovës dhe Serbisë që të përmbahen…

Ambasada amerikane për përjashtimin e Berishës nga PD: Vendimi i vështirë që mori Basha meriton respekt

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri ka përshëndetur vendimin e Kryetarit të Partisë Demokratike (PD), Lulzim Basha…

AKA digjitalizon lëshimin e vërtetimeve për akreditime

Të gjithë studentët dhe të diplomuarit që kanë nevojë të pajisen me vërtetime për akreditimin e programeve të tyre të…