​Kuvendi miraton rregulloren e re të punës

Kuvendi i Kosovës ka miratuar në lexim të dytë rregulloren e re të punës. E njëjta u përkrah nga të…

​Qeveria miraton nismën legjislative për plotësim ndryshimin e Ligjit për noterinë

Qeveria e Kosovës ka miratuar nismën legjislative për ndryshim plotësimin e Ligjit për noterinë. Kryeministri Albin Kurti theksoi se e…

Komisioni miratoi raportin me amendamente për punimet nga metalet e çmuara

Me shtatë vota për Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit sot ka…