Alon Ben Meir: Çdo marrëveshje për ndërrimin e targave në kufi do të jetë jetëshkurtër

Eksperti amerikan për Ballkanin Perëndimor Alon Ben Meir ka komentuar shtyrjen e vendosjes së reciprocitetit të Kosovës ndaj targave dhe…

Ben Meir: SHBA t’ia bëjë të qartë Serbisë se lidhjet me Rusinë rrezikojnë procesin e saj të integrimit

Analisti Alon Ben Meir ka kërkuar që SHBA dhe BE t’ia bëjnë të qartë Serbisë se forcimi i lidhjeve të…