​Radoniqi: KQZ ka avancuar në organizimin e këtyre zgjedhjeve

Fillimi i reformës zgjedhore dhe rishikimi i Ligjit për financimin e partive politike janë kërkesat që shoqëria civile i ka…

​KQZ nuk miraton dërgimin në Prokurori të shkeljeve për blerjen e dezinfektuesve

Komisioni Qendror Zgjedhor nuk ka miratuar raportin e auditimit për dërgimin në prokurori të shkeljeve për blerjen e dezinfektuesve, maskave…

Vetëvendosje thotë se partitë po tentojnë të manipulojnë zgjedhjet

Pas përzgjedhjes së kryeshefit ekzekutiv të sekretariatit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Lëvizja Vetëvendosje ka thënë se partitë politike po…