Kontraktohen mbi 1000 rinovime të shtëpive me masa të efiçiencës së energjisë

Fondacioni i Mileniumit i Kosovës (MFK) dhe Korporata e Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) nga ShBA, kanë kontraktuar mbi 1000 rinovime…

Zv. Presidentja e MCC-së përuron fillimin e instalimit të matësve të mençur të ngrohjes në 17.500 apartamente në Prishtinë

Një delegacioni i Millennium Challenge Corporation (MCC), i kryesuar nga zëvendëspresidentja e MCC-së, Alicia Phillips Mandaville, ka vizituar sot një…