Kryesuesi i KGjK-së zotohet se do të matet vazhdimisht performanca e gjyqtarëve

Kryesuesi i zgjedhur i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK), Albert Zogaj ka pranuar të hënën detyrën nga kryesuesi i deritashëm,…

​Albert Zogaj merr detyrën e kryesuesit të KGjK-së

Është bërë pranim-dorëzimi i detyrës mes kryesuesit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, ndërmjet kryesuesit të deritanishëm  Skënder Çoçaj dhe kryesuesit…

​Albert Zogaj zgjidhet kryesues i ri i Këshillit Gjyqësor të Kosovës

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), ka mbajtur takimin e 258-të me radhë, nën udhëheqjen e kryesuesit, Skender Çoçaj, me ç’rast…

Ministrja Haxhiu dhe deputeti Selmanaj përplasen keq në Kuvend

Kuvendi i Kosovës me 70 vota pro dhe një kundër, ka emëruar anëtarët e Komisionit për Dhënien e Provimit të…

Albert Zogaj e Teuta Ibrahimi zgjedhen anëtarë të Këshillit Gjyqësor të Kosovës

Gjyqtari Albert Zogaj nga Gjykata Supreme dhe gjyqtarja Teuta Ibrahimi nga Dhoma e Posaçme e Gjykatës Supreme, janë zgjedhur anëtarë…
error: