Spahiu: Aleanca ruso-serbe po lëkundet për shkak të dobësimit të Rusisë në Ukrainë

Aleanca sllave ndërmjet Serbisë dhe Rusisë është duke u lëkundur pasi kjo e fundit po dobësohet pas nisjes së agresionit…