Ministri Murati priti në takim ambasadorin e Katarit Ali bin Hamad Al-Marri

Ministri Murati, ka pritur në një takim njoftues ambasadorin jo-rezident të Katarit në Kosovë, Ali bin Hamad Al-Marri. Është biseduar…

Ministri Peci takohet me ambasadorin e Katarit

Ministri Peci dhe ambasadori Al Marri diskutuan lidhur me marrëdhëniet e shkëlqyera mes dy shteteve mike Kosovës dhe Katarit, si…