​Bislimi kundërshton akuzat për mostransparencë lidhur me dialogun: Në komision erdha nga Klinika

Zëvendëskryeministri i parë Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog, Besnik Bislimi, ka deklaruar se në takimin e javës së kaluar në…

Dita kur nisi gjykimi i kriminelit serb te Ballkanit, Sllobodan Millosheviç

Gjyqi ndaj kriminelit serb te Ballkanit dhe ish-presidentit të Republikës Federative të Jugosllavisë, Sllobodan Millosheviçit kishte filluar më 12 shkurt…