Ngritet aktakuzë ndaj një personi për ndërtim pa leje në Orllan

Prokuroria Themelore në Prishtinë, njoftoi të enjten se ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurit Y.I., për shkak të veprave penale…

Prokuroria e Pejës ngrit aktakuzë rreth vrasjes së 20 janarit

Prokuroria e Pejës ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit me inicialet K.S., për shkak të veprës penale “Vrasje”. I pandehuri…

Prokuroria në Prizren aktakuzë ndaj tre personave, për shmangie nga pagesat doganore

Prokuroria Themelore në Prizren, ka ngritur aktakuzë kundër tre personave, pasi dyshohet se kanë kryer veprën penale “Shmangie nga pagesa…

Aktakuzë kundër nëpunësit i cili përdhosi një varr për ta varrosur një tjetër

Prokuroria Themelore në Prizren ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë kundër një personi pasi i njëjti dyshohet për veprën penale…

Ngritët aktakuzë për mashtrim ndaj tre personave

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës (PSRK), ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë kundër të pandehurve me iniciale…

Mashtruan për viza pune në Kroaci e Gjermani, ngrihet aktakuzë ndaj dy prizrenasve

Prokuroria Themelore në Prizren ka ngritur aktakuzë ndaj H.B dhe Z.D për mashtrim me viza pune për në Kroaci e…

Aktakuzë ndaj u.d. së drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj për keqpërdorim të detyrës zyrtare

Prokuroria Themelore në Ferizaj, ka ngritur aktakuzë ndaj u.d. së drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj, gjegjësisht të pandehurit…

Ngrihet aktakuzë kundër një personi për masakrën e Izbicës

Speciale e Republikës së Kosovës (PSRK), ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamentin Special, kundër të pandehurit…

​Ngrihet aktakuzë për blerje, posedim, shpërndarje dhe shitje të narkotikëve

Prokuroria Themelore në Prizren, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit S.K., i cili gjendet në paraburgim nga data 29.01.2022 për…

​Ngrihet aktakuzë ndaj personit që futi në qarkullim para false

Prokuroria Themelore në Prizren ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit A.K., për shkak të dyshimit të bazuar se i njëjti…