Aktakuzë ndaj dy personave për falsifikim të parasë

Prokuroria Speciale e Kosovës (PSRK), ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamentin Special, kundër të pandehurve me…

Ngrihet aktakuzë ndaj një personi për pjesëmarrje në ISIS

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur sot aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti Special, kundër të pandehurit A.M., nën dyshimet për…

Ngrihet aktakuzë ndaj një personi për krime lufte kundër popullsisë civile

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës (PSRK), ka ngritur sot aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamentin Special, kundër…

Ngritet aktakuzë ndaj 5 personave zyrtarë në Gjakovë

Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka ngritur aktakuzë kundër pesë të pandehurve B.H., E.K., A.L., E.K.,  dhe E.G., për shkak të…

Aktakuzë kundër 5 zyrtarëve të Komunës së Vitisë

Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzën kundër të pandehurve F.A., F.R., R.Sh., Sh.K. dhe…

Ngrihet aktakuzë ndaj 8 personave për organizim të grupit kriminal

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur sot aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamentin Special, kundër tetë të pandehurve…

​Aktakuzë ndaj një personi për dhunim

Prokuroria Themelore në Gjakovë, Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit E.K., për shkak të veprës…

Ngritet aktakuzë për mashtrim, falsifikim të dokumenteve dhe shpëlarje të parave

Prokuroria Speciale e Kosovës (PSRK), ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti Special, kundër të pandehurit V.N.…

Ngrihet aktakuzë kundër 13 personave për keqpërdorim të detyrës dhe marrje të ryshfeti në Ferizaj

Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti për Krime të Rënda, njofton opinion publik se ka ngritur aktakuzë kundër trembëdhjetë (13) personave…

Aktakuzë për organizim të skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti Special, kundër të pandehurit…
error: