Aktakuzë ndaj 6 personave për pjesëmarrje në grup kriminal të organizuar

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë kundër gjashtë të pandehurve me iniciale B.I., Sh.I., M.I., U.Q., F.M…

Lëshuan çeqe pa mbulesë dhe keqpërdorën kartela të bankës u ngritet aktakuzë

Dy të dyshuarve iu është ngritur aktakuzë pasi që dyshohet se kanë lëshuar çeqe pa mbulesë ose të rremë dhe…

Ngriten 50 aktakuza vetëm për 24 orë

Në raportin 24 orësh Prokurori i Shtetit njofton se janë ngritur 50 aktakuza kundër 54 personave, për vepra të ndryshme…

Aktakuzë ndaj tre personave për pjesëmarrje ose organizim të grupit kriminal të organizuar

Prokuroria speciale e Republikës së Kosovës ka bërë të ditur se ka ngtitur aktakuzë ndaj 3 persona. Sipas aktakuzës, të…

Për 24 orë janë ngritur 29 aktakuza kundër 36 personave

Në raportin 24 orësh të Prokurorit të Shtetit thuhet se vetëm për këtë periudhë kohore janë ngritur njëzetenëntë  aktakuza kundër…

Përgjatë 24 orëve ngriten 91 aktakuza dhe ndalohen 17 persona

Prokurori i Shtetit ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur nëntëdhjetenjë (91) aktakuza kundër…

Aktakuzë për zyrtaren pasi dyshohet se keqpërdori pozitën zyrtare

Për të pandehurën S.K., si person zyrtar duke shfrytëzuar detyrën apo autoritetin zyrtar në cilësi të përmbarueses private, i tejkalon…

Për 24 orë në Kosovë u ngritën 105 aktakuza

Në raportin 24 orësh të prokurorisë thuhet se janë ngritur njëqindepesë  aktakuza kundër njëqindenjëzetetetë personave, për vepra të ndryshme penale…

Ngriten 105 aktakuza për 24 orë në Kosovë

Në raportin 24 orësh të prokurorit të shtetit thuhet se vetëm për 24 orë janë ngritur 105 aktakuza për vepra…

Aktakuzë ndaj mësimdhënësit që rrahu nxënësit

Prokuroria Themelore në Prizren ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit D.M., për shkak të dyshimit të bazuar mirë se i…