AKP i jep “Grand”-in dhe Kinemanë “ABC” në shfrytëzim për “Manifestën”

Bordi i Drejtorëve të Agjencisë Kosovare të Privatizimit ka miratuar kërkesën e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sporteve për dhënien…

AKP miraton strategjinë për përmbylljen e proceseve kryesore të saj

Bordi i drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP), në mbledhjen e tij të jashtëzakonshme ka miratuar strategjinë e përmbylljes…

AKP ndanë mbi dy milionë e 500 mijë euro për kreditorët e pesë ndërmarrjeve shoqërore

Bordi i Drejtorëve të Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP) ka mbajtur mbledhjen e radhës ku ka marrë vendim për shpërndarjen…

AKP – Njoftim për Listat Fillestare te NSH-ve

Agjencia Kosovare e Privatizimit njofton të gjithë ish punëtorët e Ndërmarrjeve Shoqërore në vijim: Stacioni i Veterinës Rahovec; KB Pirana…

Bordi i AKP-së miratoi shpërndarje të fondeve për punëtorët dhe kreditorët e 14 ndërmarrjeve shoqërore

Bordi i Drjetorëve të Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP) ka mirtuar shpërndarjen e fondeve për punëtorët dhe kreditorët e 14…

Miratohet transferimi i fondeve të mbetura për tri NSH në Fondin e Konsoliduar të Kosovës

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit sot miratoi unanimisht transferimin e fondeve të mbetura për tri ndërmarrje shoqërore…

Bordi i ri i AKP-së vazhdon të marrë paga të majme, sikur bordi i shkarkuar

Në Komisionin për Buxhet, Punë dhe Transfere, gjatë shqyrtimit të raportit vjetor financiar të Agjencisë Kosovare të Privatizimit për vitin 2020,…

Suzana Dautaj- Surdulli emërohet zëvendëskryesuese e bordit të drejtorëve të AKP-së

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit, në përbërjen e re, mbajti sot mbledhjen e tij konstituive, me ç…

Kuvendi zgjedh bordin e ri të AKP-së

Me 60 vota për dhe 1 abstenim Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur bordin e ri të Agjencisë Kosovare të Privatizimit.…

​PDK kundër kandidatëve për bord të AKP: Transformimi nuk bëhet me këta njerëz

Partia Demokratike e Kosovës e ka kundërshtuar propozim-vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës për emërimin e drejtorëve të Bordit…