Aprovohet lista e shitjes së aseteve në likuidim SHAL 56 për vendosje në tender publik

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit sot aprovoi listën e shitjes së aseteve në likuidim SHAL 56 për…

Dështon procesi i emërimit të drejtorit menaxhues në AKP

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit, pas shqyrtimit të raportit përfundimtar të komisionit të pranimit për procesin e…

Dhoma e Posaçme e Supremes lejon përmbylljen e procesit të likuidimit për KB “Bujku”

Dhoma e Posaçme e Gjykatës Supreme të Kosovës (DHPGJSK) ka lejuar përmbylljen e procesit të likuidimit për MIT004 KB “Bujku” me…

Aprovohet lista e shitjes së aseteve në likuidim SHAL 55 për vendosje në tender publik

Bordi i Drejtorëve të Agjencisë Kosovare të Privatizimit aprovoi sot listën e aseteve në likuidim SHAL 55 për vendosje në…

Bordi i AKP-së aprovon dhënien në shfrytëzim të 33 pronave

Bordi i Drejtorëve të Agjencisë Kosovare të Privatizimit sot ka aprovuar dhënien në shfrytëzim të 33 pronave, ndërkaq refuzoi ofertat…

AKP: Rikujtim për afatin përfundimtar të dorëzimit të ofertave për qiramarrje

Agjencia Kosovare e Privatizimit njofton palët e interesuara se afati i fundit për dorëzim të ofertave lidhur me shpalljen publike…

​Kurti: Është aktivizuar NSh “Brezovica”, po hapen rrugë për investime

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti gjatë vizitës së tij në Agjencinë Kosovare të Privatizimit (AKP) ka lavdëruar punën e Bordit…

​Kurti në AKP-në, tregon për sukseset e bordit të ri

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, bashkë me Ministren e Ekonomisë̈, Artane Rizvanolli dhe Ministrin e Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran…

AKP ofron 68 prona me qira

Agjencia Kosovare e Privatizimit ka hapur shpalljen publike për qiradhënie të një numër të aseteve atraktive në pesë rajonet e…