AKP vendos për shitjen e 36 aseteve përmes SHAL 60

Bordi i Drejtorëve të Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP) sot miratoi listën e aseteve të ndërmarrjeve shoqërore në likuidim për…

Prezantohej si zyrtar i AKP-së, arrestohet për falsifikim dokumentesh

Prokuroria Themelore në Prishtinë, pas hetimeve disa mujore, në koordinim me Policinë e Kosovës – Krimet Ekonomike dhe Agjencinë Kosovare…

Hidhen në shitje 32 asete të ndërmarrjeve shoqërore

Bordi i Drejtorëve të Agjencisë Kosovare të Privatizimit miratoi sot listën me 32 asete të ndërmarrjeve shoqërore në likuidim, të…

Agjencia Kosovare e Privatizimit largoi nga shitja 6 asete

AKP ka bërë të ditur se ka tërhequr nga tenderi i shitjes gjashtë asete, duke respektuar kërkesën e Komunës së…

​AKP dhe KGjK nënshkruan marrëveshje për bashkëpunim ndërinstitucional

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) dhe Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK) nënshkruan sot memorandum mirëkuptimi me qëllim të ndihmës së…

Bordi i AKP-së vendos 34 asete në valën e shitjeve numër 57

               Bordi i Drejtorëve të Agjencisë Kosovare të Privatizimit në mbledhjen e sotme shqyrtoi dhe miratoi transaksionet e shitjeve të aseteve…

Opozita kundërshton raportin vjetor të AKP-së për vitin 2021

Partia Demokratike e Kosovës dhe Lidhja Demokratike e Kosovës e kanë kundërshtuar raportin vjetor të Agjencisë Kosovare të Privatizimit për…

Arben Limani zgjidhet drejtor menaxhues i AKP-së

Bordi i AKP-së ka vendosur sot që kandidati Arben Limani të zgjidhet për pozitën vakante të drejtorit menaxhues. Arben Limani…

AKP jep 38 prona me qira

Agjencia Kosovare e Privatizimit ka hapur shpalljen publike për qiradhënie të aseteve atraktive në disa komuna të Kosovës. Sipas njoftimit…

AKP shpall rezultatet e shitjeve për 35 asete

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) sot në ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve numër 55 përmes metodës së Likuidimit…