Afati i fundit i deklarimit të pasurisë është 19 qershori

Në pajtim me vendimin e Qeverisë së Kosovës për lehtësimin  e masave pas situatës së krijuar nga pandemia COVID-19, Agjencia…

AKK-ja ka një kërkesë për ministrin Mustafa

Asociacioni i Komunave të Kosovës i është drejtuar me një kërkesë Ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Besian Mustafa…

AKK e shqetësuar me mos koordinimin institucional qendror në raport me komunat

Asociacioni i Komunave të Kosovës (AKK) ka shprehur shqetësimin për mos koordinimit institucional qendror në raport me komunat. Ky Asociacion…

Deklarimi i pasurisë bëhet përmes adresës elektronike për shkak të koronavirusit

Agjencia kundër Korrupsionit u bëri sot thirrje të gjithë zyrtarëve të lartë publik  që deklarimin e pasurisë ta bëjnë në…

Nisin hetimet për ngritjen e çmimeve

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës ka nisur hetimet për të gjithë bizneset dhe kompanitë farmaceutike për ngritjet e çmimeve, pas situatës…