​Konflikt interesi në ATK, disa zyrtarë kanë në pronësi biznese

Agjencia Kundër Korrupsion(AKK) ka hasur në disa zyrtarë të Administratës Tatimore të Kosovës(ATK) se kanë në pronësi biznese, e që…

Bulliqi pas takimit me Kurtin dhe Vitinë: Situata në të cilën ndodhemi nga COVID-19 s’ka vend për politizime

Kryetari i komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi ka deklaruar se nuk duhet të politizohet situata në të cilën ndodhet vendi…

AKK tregon pse morën vendim që kryetarët e Komunave të mos shkojnë në takimin e thirrur nga Kurti

Këtë të martë ishte paraparë që Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti dhe ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia të takohen me…

AKK hodhi shortin për kontrollin e deklarimit të pasurisë, afër 1 mijë zyrtarë do t’i nënshtrohen verifikimit

Agjencia Kundër Korrupsion (AKK) sot ka hedhur shortin për kontrollin e plotë të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik. Kontrollit…

AKK: Nuk kemi bërë asnjë gabim në formularët e deklarimit të pasurisë së Rama-Hajrizi dhe Halitit

Nga Agjencia Kundër Korrupsion kanë bërë të ditur se nuk është bërë asnjë gabim sa i përket formularit të deklarimit…

Havolli: Pas kallëzimeve penale nga AKK-ja janë nxjerrë 22 aktgjykime dënuese

Gjatë vitit 2020, Agjencia Kundër Korrupsion (AKK) ka trajtuar 313 raste. Prej tyre 61 janë në proces, 124 kallëzime penale.…

Prestreshi: Nuk ka më teste molekulare me çmim 200 euro

Drejtues të Autoritetit të Konkurrencës kanë thënë sot se nuk ka vend për shqetësime sa i përket çmimeve për testet…

AKK nuk gjen parregullsi në laboratorët privatë që kryejnë testimet serologjike

Autoritetit Kosovar i Konkurrencës nuk ka gjetur ndonjë parregullsi në laboratorët privatë për testimet e virusit SARS CoV 2. Në…

Afati i fundit i deklarimit të pasurisë është 19 qershori

Në pajtim me vendimin e Qeverisë së Kosovës për lehtësimin  e masave pas situatës së krijuar nga pandemia COVID-19, Agjencia…
error: