Mustafa: Qytetarët janë të zënë ngushët nga çmimet që po rriten çdo ditë

Në Kuvendin e Kosovës tashmë ka nisur debati parlamentar për masat që duhet të ndërmerren për të ndihmuar qytetaret që…

​Qeveria përfitoi 15 milionë euro shtesë nga rritja e çmimit të naftës

Pas kërkesës së opozitës dhe komunitetit të biznesit për heqjen e akcizës për karburantet, zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë, Besnik…

Deputetët miratojnë në parim projektligjin për akcizën në produktet e duhanit

Kuvendi i Kosovës ka miratuar në parim projektligjin për akcizën në produktet e duhanit dhe projektligjin për deklarimin, prejardhjen dhe…

​Hajdari: Ndoshta mund të shprehet nevoja për shqyrtim të TVSh-së dhe akcizës në karburante

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, ka apeluar tek qytetarët se s’ka vend për panikë për furnizim me…

AAK kërkon që përkohësisht të largohet akciza për derivatet

Grupi Parlamentar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Besnik Tahiri ka kërkuar që përkohësisht të largohet akciza për derivatet…

Hajdari nuk tregon nëse do të largohet akciza për derivatet: S’kemi bllokadë sa i përket furnizimit me naftë

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës,  Donika Gërvalla, ka paralajmëruar rifreskimin e sanksioneve ndaj Federatës së Rusisë, pas agresionit…