Shtatë gabime që duhet t’i shmangni kur bëni marketing në Instagram

Teknologjia moderne dhe rrjetet sociale kanë ndikuar në lehtësimin e shumë gjërave në jetën e njeriut, ndër to edhe të…

5 mënyra rrjetëzimi për një introvert

Rrjetëzimi është gjithçka kur bëhet fjalë për fitimin e një vendi pune dhe ngritjen në karrierën tuaj. Së pari, le…

Arsim Mehmeti, kuzhinieri me mbi 30 vite përvojë pune

Karrierën e tij si kuzhinier e filloi në vitet e 90-ta. Pasi mori diplomën për ushtrimin e profesionit të kuzhinierit,…

Mendësia e fiksuar apo e rritjes, cila ndikon më pozitivisht në punë?

Vendi i punës padyshim se është vendi ku vijnë në pah idetë, planet dhe mendësia jonë. Ne e kalojmë gjysmën…

Si t’i përgjigjeni pyetjes “Cila është pika juaj e dobët?”

Kur një intervistues ju pyet, “Cila është pika juaj e dobët?”, Përveç përgjigjeve të zakonshme si, “Unë kam prirje të…

Rashica, trajneri i ri më i suksesshëm në basketbollin kosovar

Njihet si njëri ndër trajnerët më të talentuar, njëherësh edhe si njëri prej trajnerëve i cili shumë i ri në…

8 gabime që mund ta dëmtojnë karrierën tuaj

Pavarësisht nëse keni përvojë pune apo jeni vetëm në fillim të karrierës, gabimet janë të paevitueshme shpeshherë. Gabimet të cilat…

5 gabime që duhet t’i shmangni kur kërkoni punë

Shumica prej nesh jemi në dijeni se kërkimi i punës është një proces jo i lehtë, si emocionalisht ashtu edhe…

Si ta lini një punë në mënyrë profesionale?

Lënia e një vendi pune mund të jetë diçka që veçse jeni përballur me të, e nëse jo mund të…

Shenjat që tregojnë nëse jeni gati për të hapur biznesin tuaj

Drejtimi i një kompanie në një industri të caktuar mund të jetë një rrugëtim interesant dhe shumë frytdhënës. Mirëpo, nëse…