​11 vendet me pushimet më të gjata vjetore

Ditët e lira të punës kanë ndikim të madh të punonjësit sepse, nuk i lënë ata të ndihen të mërzitur…

​Nëntë shprehitë e njerëzve të pasur

Për shumë njerëz mendoni se si ata kanë arritur të jenë kaq të suksesshëm, duke dëshiruar të jeni si ata.…

​Si t’i motivoni punonjësit me performancë të ulët?

Secila kompani ka punonjës që nuk e kanë performancën në nivelin e duhur. Menaxherët duhet të jenë ata të cilët…

​Tetë mënyra të pazakonta për të krijuar një mjedis të shëndetshëm pune për ekipin

Krijimi i një mjedisi të shëndetshëm pune nuk është gjithmonë i prerë me thikë, me metodat më profesioniste, nganjëherë vjen…

​Pse është e rëndësishme të vendosni qëllime për të pasur sukses në karrierë?

Sa shpesh flisni për vendosjen e qëllimeve me ekipin tuaj? Për shumë menaxherë kjo pjesë është një diskutim për tremujorin…

​Kërkimi i përsosmërisë mund t’ju ndalojë të rriteni në vendin e punës

Një perfeksionist është dikush i cili mendon që duhet ta arrijë kulmin në gjithçka që bën. Ata janë të prirë…

Si të mbijetoni në një vend pune që nuk funksionon si duhet

Vendet e punës të cilat nuk funksionojnë në mënyrë normale mund të jenë deri diku qesharake, kur tregoni ndonjë ngjarje…

​Si të mos pajtoheni me shefin?

Imagjinoni sikur shefi jua jep një detyrë e cila mendoni që nuk është e duhura dhe nuk funksionon. Ose jua…

​Si ta menaxhoni zilinë në punë?

Të gjithë në momente të caktuara e ndiejnë zilinë. Ky është një emocion i natyrshëm i njeriut, i cili nganjëherë…

Ja se si të kërkojmë falje nëse po vonohemi për punë

Është e pamundur që ndonjë punonjës të mos jetë vonuar ndonjëherë për punë. E shpeshtë apo shumë e rrallë, shefi…