​Si ta bëni vendin e punës sa më atraktiv?

Për të krijuar një vend pune produktiv, është e rëndësishme që fillimisht të krijoni një mjedis në të cilin punonjësit…

​Si të jeni më aktiv fizikisht gjatë orarit të punës?

Lëvizjet e mjaftueshme gjatë ditës nëse keni një punë ku duhet të qëndroni të ulur mund të jetë shumë sfiduese.…

Pse nuk duhet ta shmangni pauzën e drekës?

Nëse keni ngrënë ndonjëherë në tavolinën tuaj të punës ose keni anashkaluar pauzën e drekës për të kryer më shumë punë,…

​7 aftësi që do t’ju ndihmojnë të punësoheni

Dëshironi të punoni në një vend ku vlerësoheni duke gjykuar karakterin tuaj dhe etikën tuaj të punës. Këtu janë 7…

​Çfarë bëjnë punëtorët gjatë takimeve “online”, përgjigjet do t’ju befasojnë

Punëtori mesatar amerikan shpenzon të paktën tre orë në javë në takime. Në mjedise të largëta dhe hibride, një pjesë…

​Si të reagoni nëse punonjësit postojnë gjëra negative për kompaninë?

Sot më shumë se kurrë, platformat e mediave sociale janë bërë vende ku njerëzit shprehen se si ndihen për punën…

Si t’i përgjigjeni pyetjes – A keni ndonjë pyetje për mua?

Kur intervista është drejt fundit me shumë gjasa intervistuesi do të ju pyes: “A keni ndonjë pyetje për mua?”. Kur…

​T’i ulni pagat apo t’i largoni punëtorët, si t’i mbijetoni krizës?

Kur kompanitë përballën me krizën atëherë reagimi që ndodhë zakonisht nga kompanitë është largimi i punëtorëve nga puna. Por, çka…

Para se të vendosni të largoheni nga puna, lexojeni këtë

Disa ditë nuk ndiheni aq produktiv dhe i ngazëllyer për punën. Madje mund të ndiheni edhe të dëshpëruar. Në ditë…

​Përparësitë e punës me gjysmë orari, 10 gjëra që duhet t’i dini

Puna me gjysmë orari shpesh konsiderohet si punë e përshtatshme për studentët dhe pensionistët. Megjithatë kjo formë e angazhimit në…