​Moti sot

Vendi ynë edhe sot do të vazhdojë të mbetet nën ndikimin e masave të ajrit me presion të ndryshueshëm atmosferik.…

Pse duhet të ndaloni menjëherë përdorimin e aromatizuesve të ajrit

Disponueshmëria në shkallë të gjerë e aromatizuesve modernë të ajrit ka sjellë me vete shumë përfitime, sipas The Smarter Shopper.…

6 simptoma të cilësisë së dobët të ajrit

Ndotësit e ajrit përkeqësojnë simptomat e sëmundjeve të frymëmarrjes, si astma, fibroza cistike dhe kanceri i mushkërive, gjë që e…

Prej sonte transporti në qytetin e Shkupit do të jetë falas, masa kundër ndotjes së ajrit

Duke filluar prej sonte, Qyteti i Shkupit ka vendosur si masë kundër ndotjes së ajarit, udhëtimi urban në qytet të…

OBSH: Rreth 3.300 njerëz vdesin para kohe në Bosnje çdo vit

Sipas vlerësimeve të Organizatës Botërore të Shëndetësisë, 558 nga 100 mijë njerëz vdesin çdo vit në BeH nga pasojat e…

Prishtina me ajër të ndotur edhe sot

Qytetarët në Prishtinë po vazhdojnë të përballen me ndotjen e ajrit, e cila sot vërehej edhe më shumë për shkak…

Numrat e fundit në vitin e lindjes përcaktojnë të ardhmen tuaj

Sipas kalendarit të lashtë kinez, në çdo kohë një nga pesë elementët kryesorë dominon tokën: druri, zjarri, toka, ajri dhe…

Masat e nxehta ajrore nga Afrika rëndojnë cilësinë e ajrit në Kosovë

Agjencioni për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës (AMKK) ka bërë të ditur se cilësia e ajrit në vendin tonë është…

IKShPK: Cilësia jo e mirë e ajrit kontribuues kryesor i problemeve shëndetësore

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK) thotë se cilësia jo e mirë e ajrit në vend është ndër…

Ajri i ndotur në Prishtinë

Qytetarët në Prishtinë po vazhdojnë të përballen me ndotjen e ajrit. E edhe mëngjesin e sotëm ata janë zgjuar nën…