Ajri i ndotur në Prishtinë

Qytetarët në Prishtinë po vazhdojnë të përballen me ndotje të ajrit. Njëjtë ishte edhe mëngjesin e së enjtes. Sipas matjeve…

Instituti: Qëndroni në shtëpi, ajri nuk është i shëndetshëm

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka rekomanduar gjithë qytetarët e Kosovës që sot të qëndrojnë në shtëpi. Sipas…

​IKSHPK: Qëndroni në shtëpi, ajri nuk është i shëndetshëm

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) ka bërë thirrje për kujdes shkak i ajrit të ndotur. Nga IKSHPK…

Çiklistët marshojnë kundër ajrit të ndotur, kërkojnë nga qytetarët të shfrytëzojnë biçikletat

Përveç kushteve minimale të infrastrukturës dhe sigurisë, çiklistët thonë se tani po përballen edhe me ajër të pashëndetshëm, i cili…

Marsh i çiklistëve kundër ndotjes së ajrit në Prishtinë

Çiklistët janë të shqetësuar për nivelin e lartë të ndotjes së ajrit në Prishtinë, që vjen edhe si rrjedhojë e…