Dumoshi tregon bisedën me ish-drejtorin e Baletit në takimin e fundit

Janë bërë homazhe dhe vendosur lule pranë fotografisë së ish-drejtorit të Baletit Kombëtar të Kosovës, Ahmet Brahimaj i cili ka…

Politika ngushëllon për vdekjen e artistit Ahmet Brahimaj

Është shuar në moshën 66-vjeçare , ish-balerini dhe ish-drejtori i Baletit të Kosovës, Ahmet Brahimaj. Me këtë rast, krerët e…