AKK gjatë vitit 2020 ka dërguar 124 raste në Prokurori dhe Polici për veprime korruptive

Agjencia Kundër Korrupsionit gjatë vitit 2020 ka përcjell 124 raste në Prokurori dhe Polici të Kosovës për procedim të mëtutjeshme,…

Për 8 orë qytetarët “shpëtojnë” nga keqpërdorimi mbi 292 mijë euro

Qytetarët e Prishtinës nga ora 09:00 e mëngjesit deri në ora 17:00 të pasdites kanë shpëtuar 292 mijë euro. Të…

Mbyllja e AKP-së pa debat po shihet si e dëmshme, ekspertët këshillojnë Qeverinë të jetë e kujdesshme

Iniciativa e paralajmëruar nga Lëvizja Vetëvendosje për shuarjen e AKP-së dhe kalimin e aseteve të saj në pronësi të Fondit…

Italia konfirmon mbështetjen në parandalimin dhe luftimin e korrupsionit në Kosovë

Në kuadër të takimeve të rregullta me përfaqësues të misioneve diplomatike në Kosovë, Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit, Shaip Havolli…

27 zyrtarë publikë nuk e deklaruan pasurinë në AKK

Nga gjithsej 4721  zyrtarë të lartë publik,  4625 zyrtarë kanë bërë deklarimin e pasurisë në përputhje me Ligjin për Deklarimin…

Vazhdon procesi i deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë së zyrtarëve të lartë publikë

Procesi i deklarimit të pasurisë i nisur më 1 mars 2020 ka vazhduar të realizohet në pajtim me në pajtim…
error: