Drejtori i AKK-së dhe homologia e tij nga Shqipëria diskutojnë për luftën kundër korrupsionit

Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit,  Yll Buleshkaj është takuar sot me inspektoren e Përgjithshme të Inspektoratit të Lartë të Deklarimit…

AKK nesër hedh shortin për kontrollin e plotë të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik

Agjencia kundër Korrupsionit organizon nesër hedhjen e shortit për kontrollin e plotë të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik.Hedhja e…

AKK publikon regjistrat e deklarimit të pasurisë për zyrtarët e lartë publik

Agjencia kundër Korrupsionit ka filluar publikimin e regjistrave të deklarimit të pasurisë për zyrtarët e lartë publik për vitin 2020.…

Për tri vjet, 14 raste të sinjalizimit të abuzimit me para publike

Agjencia Kundër Korrupsionit në tri vjetët e fundit ka pranuar 14 raste të sinjalizuesve të jashtëm, nga të cilat katër…

Vetëm edhe një javë afat, rreth 3 mijë zyrtarë ende s’e kanë deklaruar pasurinë

Nga rreth 5 mijë zyrtarë publikë sa janë të obliguar ta deklarojnë pasurinë në Agjencinë Kundër Korrupsion, vetëm 1800 prej…

950 zyrtarë të lartë publike do t’i nënshtrohen kontrollit të plotë të pasurisë

Agjencia kundër Korrupsionit do të bëjë kontrollin e plotë të pasurisë të  20% e zyrtarëve që janë të obliguar të…