Kurti e Konjufca në mesin e zyrtarëve që do t’i nënshtrohen kontrollit të plotë të pasurisë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti dhe kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca do t’i nënshtrohen kontrollit të plotë të…

Drejtori i Trustit tërhoqi mjetet e Trustit, të ardhura vjetore rreth 50 mijë euro

​Drejtori menaxhues i Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës (Trust), Adrian Zalli, mbetet ndër zyrtarët më të paguar në vend…

​Kryeministri me 400 euro në bankë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti i ka deklaruar 401 euro e 65 centë para të gatshme në bankë, derisa e…

Sot përfundon afati, rreth 550 zyrtarë nuk e kanë deklaruar pasurinë

Sot është dita e fundit për përmbushjen e obligimit ligjor për deklarimin e rregullt vjetor të pasurisë, ndërsa obligimit ligjor…

Dy ditë nga përfundimi i afatit, mbi 1400 zyrtarë nuk e kanë deklaruar pasurinë

Kanë mbetur edhe dy ditë nga përfundimi i përmbushjes së obligimeve ligjore për deklarimin e rregullt vjetor të pasurisë, ndërsa…

AKK për dy muaj procedoi 60 raste në prokuroi për korrupsion, mos deklarim dhe deklarim të rrejshëm

Agjencia Kundër Korrupsion vetëm për muajin shkurt dhe mars të këtij viti, ka proceduar rreth 60 raste në prokurori për…

Rreth 600 zyrtarë publikë deklaruan pasurinë në AKK, brenda dy javëve

Në javën e dytë  të deklarimit të rregullt vjetor të  pasurisë, kërkesës për deklarimin e pasurisë i janë përgjigjur rreth…

Szunyog shpreh gatishmërinë për ta mbështetur AKK-së në luftimin e korrupsionit

Drejtori i Agjencisë Kosovare Kundër Korrupsionit, Yll Buleshkaj, ka pritur në takim shefin e Zyrës së BE-së, ambasadorin Tomas Szunyog,…

Yll Buleshkaj zgjedhet drejtor i Agjencisë Kundër Korrupsion

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë zgjedhur Yll Buleshkajn drejtor të Agjencisë Kundër Korrupsion. Ai ka marrë 62 vota. Kurse,…

Përfundon afati, 109 zyrtarë publikë nuk e deklarojnë pasurinë në AKK

Nga gjithsej 4892 zyrtarë të lartë publikë, 4783 zyrtarë kanë bërë deklarimin e pasurisë në përputhje me Ligjin për Deklarimin…